Lediga jobb

Du som söker nya utmaningar är välkommen till oss.

Säljare

Solim Reklam erbjuder dig som har egen drivkraft och positiv energi att vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser. Du kommer att vara en viktig person i vårt team och vi tror att människor presterar bäst då de själva kan vara med och påverka sin tillvaro. Därför söker vi en lojal och positiv person som trivs med frihet under ansvar och som ser möjligheter. Du som känner att du är rätt person har möjlighet att påverka din lön.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Inne/utesäljare
Eget kundansvar
Nykundsbearbetning
Kundvård av nya och gamla kunder
Nätverkande
Tillsammans med kunden få deras verksamhet att växa/synas.
Enklare tryckproduktion.

Tidigare erfarenhet av B2B eller profilförsäljning är meriterande, liksom vana att skriva offerter. Det är dina personliga egenskaper, din sociala kompetens och ditt driv som är det viktigaste för oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är prestigelös och stimuleras av nya utmaningar. Du kommunicerar dina idéer och förslag på ett enkelt och tydligt sätt. Du har ett tydligt kundfokus och förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv. Befintlig kundstock finns att överta.

- Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.
- Kunskaper i designprogram så som Adobe Illustrator, Photoshop och InDesign är meriterande.
- Fast månadslön + rörlig lön (baseras på gamla och nya kunder)
- Tillträde efter överenskommelse.

Solim Reklam har varit verksamt sedan 1949 och övertogs 2016 av Blast AB. Blast har varit verksamt sedan 1999 och har jobbat framgångsrikt med identitetsprodukter i alla dess slag till företag, föreningar och organisationer, stora som små. I Söderhamn har vi bl.a. annat jobbat med SM-veckan där vi bl.a. levererade entremössorna, rabatthäften, gatupratare, vepor, skyltar och mycket mer. Vi har även kommunavtalet för Profil och Reklamartiklar. 1 januari 2018 bytte hela företaget namn till Solim Reklam AB.

Vår kunskap om varumärkesuppbyggnad hjälper våra kunder att få ett lönsammare företag genom att vi lär känna dig/ert företag och hjälper till med att effektivt synliggöra ert varumärke. Vi brinner för att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, profilartiklar och profilkläder. Genom vår mångåriga erfarenhet av tryck & profilering och genom att använda oss när du behöver synas så får du tillgång till ett av marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.

I vår egen produktionsanläggning i Uppsala har vi produktion inom de flesta tryck/förädlingstekniker vilket borgar för kvalitets- och leveranssäkerhet.

Solim

Plats: Söderhamn.
Anställningsform: 75% - 100%, tillsvidare.
Lön: Fast och rörlig lön.

Kontakt: Markus Ehn
Telefon: 0736-504530
E-post: markus(a)solim.se

Sök senast 31 juli 2019